tweedeHANDS VISBOTEN

gebruikte visboten, klaar voor een tweede leven!

Bekijk het aanbod

Tweedehands visboot kopen

Bij ons kunt u een tweedehands visboot kopen waar u nog jarenlang plezier van heeft. Deze gebruikte visboten zijn bij ons ingeruild of in verkoopbemiddeling gegeven. Het onderhoud is keurig verzorgd zodat ze 100% klaar zijn voor een tweede leven. Ons aanbod occasions varieert en bestaat uit verschillende soorten en merken visboten, in diverse prijsklassen. Zoals gebruikte Marine visboten, aluminium visboten en polyester visboten, met elektrische aandrijving of buitenboordmotor. Misschien ligt uw droomboot er zomaar tussen! 


Gebruikte visboten te koop

Bekijk online ons actuele aanbod gebruikte visboten te koop. Bent u geïnteresseerd, kom dan eens langs in onze verkoophaven in Heeg. Hier kunt u de boot bezichtigen en informeren wij u uitgebreid over alle mogelijkheden. Zo kunnen wij de boot naar wens voorzien van allerlei extra's, zoals een elektromotor, boegmotor, fishfinder en accu's. Uiteraard is het ook mogelijk om een proefvaart te maken. Vanuit de haven van E-VC vaart u zo de Friese wateren rondom Heeg op! 


Staat de visboot die u zoekt niet in ons aanbod? Laat het ons weten; wij gaan graag voor u op zoek! Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij de juiste boot vaak snel voor u vinden.


Visboot verkopen?

Wilt u uw visboot verkopen? Met E-VC bootbemiddeling profiteert u van ons uitgebreide netwerk en ligt uw boot prominent te koop in onze verkoophaven. We ontzorgen u geheel en zorgen voor een snelle en goede verkoop. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!Ons aanbod tweedehands visboten

2de hands visboten

TORNADO 500 VIS/CONSOLEBOOT

Specificaties

Merk boot: Tornado 500
Type motor:Yamaha 15pk bbm 

Lengte: 5.00 mtr

Bouwjaar: 2009

Prijs:Verkocht

Inclusief de trailer

coming soon aanbod | elektrisch varen centrum

Hier uw boot verkopen?

Neem eens contact op voor de mogelijkheden om Elektrisch Varen centrum je boot te laten verkopen.

Stuur ons de specificaties zoals merk, lengte, merk motor en pk's verdere uitrusting en wij gaan er naar kijken en nemen contact op voor de mogelijkheden. 


Zoekopdracht naar een visboot

Zoekopdracht

Staat je boot er niet bij? Je kunt bij ons ook een zoekopdracht indienen. Neem eens contact op voor de mogelijkheden.


Specificaties

Geef door wat je zoekt, lengte breedte motorisering uitrusting etc en wij gaan in ons breedte netwerk voor je op zoek.

Staat uw boot er niet bij?

Wij horen graag wat voor boot u zoekt! 

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij de juiste boot vaak snel voor u vinden.

arrow_drop_up arrow_drop_down