elektrische boot te koop | Elektrisch Varen Centrum

elektrische BOTEN TE KOOP

ruim aanbod van nieuwe en tweedehands elektrische boten

vind uw droomboot hier!

EEN NIEUWE OF TWEEDEHANDS BOOT KOPEN

Droomt u van een elektrische sloep om rustig van het water te genieten? Wilt u kunnen vissen vanuit uw eigen visboot? Of een betrouwbare tweedehands boot kopen met elektrische aandrijving? Bij E-VC kunt u terecht voor nieuwe en tweedehands boten voor elk budget! Ons specialisme is elektrisch varen. Binnen de nieuwe elektrische boten zijn we dealer van de ZuidWesterSloep, de tenders en sloepen van Eagle Boats en de Pettersloep. Verder verkopen we nieuwe en gebruikte visboten en tweedehands boten met elektrische aandrijving. Als (elektrisch) varen specialist kunnen wij u uitstekend adviseren bij het kopen van de boot van uw dromen. Ook inruil is mogelijk!


Bekijk ons actuele aanbod boten hieronder. Staat de boot die u zoekt er niet bij? Wij gaan graag voor u aan de slag. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij vaak snel de juiste boot voor u vinden.


Uiteraard bent u hartelijk welkom in onze verkoophaven te Heeg voor een nadere kennismaking en proefvaart! 

Naar wat voor boot bent u op zoek?

NIEUWE

BOTEN

Wij zijn dealer van de ZuidWesterSloep, Eagle sloepen en tenders en de Pettersloep. Dit zijn dé elektrisch aangedreven sloepen van nu, gemaakt van duurzaam aluminium. Onderhoudsvrij en geheel naar wens te personaliseren!


Ook verkopen we nieuwe Lago Amore sloepen en diverse andere polyester sloepen  (i.s.m. van Roeden watersport).

tweedeHANDS BOTEN

Het aanbod tweedehands boten varieert en bestaat uit voornamelijk elektrische sloepen en boten, ingeruild of door ons bemiddeld.


Wilt u uw boot verkopen?

Met E-VC bootbemiddeling profiteert u van ons netwerk en ligt uw boot prominent te koop in onze verkoophaven. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Nieuwe visboten | E-VC

NIEUWE 

VISBOTEN

Ons aanbod nieuwe visboten is groeiende. Momenteel kunt u verschillende merken nieuwe visboten kopen bij E-VC, zoals de aluminium visboten van het merk Marine.


Ons aanbod visboten te koop wordt steeds groter. Bent u op zoek naar iets specifieks, laat het ons gerust weten!2de hands visboten

tweedeHANDS VISBOTEN

Het aanbod tweedehands visboten varieert en bestaat uit verschillende merken visboten, ingeruild of door ons bemiddeld.


Wilt u uw visboot verkopen?

Met E-VC bootbemiddeling profiteert u van ons netwerk en ligt uw boot prominent te koop in onze verkoophaven. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Staat uw boot er niet bij?

Wij horen graag wat voor boot u zoekt! 

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij de juiste boot vaak snel voor u vinden.

arrow_drop_up arrow_drop_down