Alumax Next aluminium sloep te koop

Alumax Next

Aluminium sloep elektrisch aangedreven te koop

Omschrijving Alumax next

De Alumax Next is een heerlijk varende aluminium sloep. Die zeer stil is door zijn elektrische aandrijving van Combi Outboards. Het grootte accupakket zorgt voor een zeer ruime actieradius en gaat tot wel 10 uur mee. Dus een flinke ronde varen zonder opladen is geen probleem. De boot is geheel af te dekken door een op maat gemaakt afdekzeil. Tijdens het varen is het goed zitten op de comfortabele kussens. De witte wrap op de boeiing en stuurstand geeft hem net een wat speelser uiterlijk. Een boot waar u prima in gezien kan worden.   

SPECIFICATIES

Merk boot: Alumax Next
Type motor: Combi Outboards 1500

Lengte: 5.30 mtr

Diepgang: 0.45 mtr

Doorvaarthoogte: 1.05 mtr

casco gewicht: 400kg (zonder motor en accu)

Bouwjaar: 2020

Prijs:VERKOCHT!

Alumax NExt (demo)

Deze Alumax Next heeft alleen een keer in het water gelegen voor een proefvaart. Door wijziging van plannen eigenaar is deze nu te koop. Je kunt er direct mee wegvaren en klaar voor jaren vaarplezier. Door het zeer grote accupakket (tractie) wat is geïnstalleerd hoeft u niet bang te zijn dat u niet meer thuis komt. De accu is ook in 1 nacht weer te laden, dus na een grote ronde varen leg je hem in de avond aan de stekker en de volgende morgen gewoon weer op pad.  


De boot heeft een mooie kussenset en rug rolkussen voor extra steun in de rug en een comfortabele zit. Geen zin om de boot regelmatig schoon te maken dan is de boot na het varen af te dekken met het op maat gemaakte afdekzeil, maar dat is geen must om te gebruiken. Want een groot voordeel van aluminium en ook nog eens zelflozend is dat er vrijwel geen onderhoud aan de boot is. Door de zwevende banken is het makkelijk schoonmaken mocht het een keer vies zijn in de boot. Gewoon de slang erin en een harde borstel en hij is zo weer schoon. De boot is gebouwd in zeewaterbestendig aluminium en voorzien van CE keurmerk. De sloep is prima trailerbaar, een ander vaargebied bezoeken is daardoor ook geen probleem. (wordt geleverd zonder trailer, wel mogelijk tegen meerprijs)


De besturing is ligt en direct, de gashendel zit goed binnen handbereik en de boot vaart zeer prettig. Door de ruime indeling is er voldoende plek voor 6 tot wel 8 personen aan boord. Door het aangelaste platform is het vanuit het water weer makkelijk aan boord komen, na bijvoorbeeld een rondje zwemmen.


De Alumax Next is getest door Epco Ongering deze gaf als commentaar
"wie niet met de Next kan varen, kan nergens mee varen"

De Alumax next heeft een stevig aluminium constructie en kan dankzij de flinke rubberen fendering rondom wel tegen een stootje. Met de keuze voor een elektrische aandrijving maakt je deze gelijk met het oog op de toekomst. Er zullen steeds meer gebieden volledig elektrisch varen worden, bijvoorbeeld Amersfoort regio Vathorst geldt deze verplichting al. Amsterdam geeft korting op het liggeld als je elektrisch aangedreven bent. Over een aantal jaren is het in de binnenstad ook verplicht. Utrecht praten ze erover. Dus wanneer u kiest voor elektrisch varen ben je klaar voor de toekomst. 


Voordelen Alumax Next:

  • Zelflozend
  • Onderhoudsarm
  • Kan het hele jaar in het water blijven
  • Licht van gewicht
  • Stoer uiterlijk
  • Elektrisch aangedreven
  • Makkelijk te varen boot
  • Tractie accupakket (lange levensduur)


Technische gegevens Alumax Next:

Lengte: 5.30 mtr

Diepgang: 0.45 mtr

Doorvaarthoogte: 1.05 mtr

Type motor: Combi Outboards 1500 (Nederlands merk)

casco gewicht: 400kg (zonder motor en accu)

Bouwjaar: 2020


Prijs:Verkocht 

Kijk bij onze andere boten voor het overige aanbod: https://elektrischvaren-centrum.nl/2de-hands-boten/


Interesse gewekt?

Is uw interesse gewekt en wilt u een bezichtiging of proefvaart plannen?
arrow_drop_up arrow_drop_down