Onze dienstverlening

Het Elektrisch Varen Centrum biedt alle dienstverlening rondom de koop, verkoop en onderhoud van boten, met een specialisme in elektrische boten.


Verkoop van nieuwe en tweedehands boten

We zijn dealer van aluminium sloepen met elektrische aandrijving (ZuidWesterSloep, Pettersloep en Eagle sloepen en tenders). Onze voorraad boten bestaat uit een wisselend aanbod van nieuwe en tweedehands elektrisch aangedreven sloepen. Ook zoeken wij in opdracht de juiste boot voor onze klant.


Verkoop van nieuwe en tweedehands visboten

Ons aanbod visboten is groeiende. Deze boten kunnen wij op verzoek uitrusten met extra's, zoals een elektromotor, fishfinder en accu's. 


Verkoopbemiddeling

Uw boot verkopen met maximale exposure, zonder dat u er omkijken naar heeft. E-VC verkoopbemiddeling zorgt voor een vlotte, goede verkoop van uw boot.


Het E-VC OK keurmerk

Tweedehands boten met het E-VC OK keurmerk zijn door specialisten op een flink aantal punten grondig gecontroleerd.
Deze ‘water APK’ biedt een stukje garantie en bevordert de verkoop.

Verkoopbemiddeling

Boot te koop? Maak het uzelf makkelijk en maak gebruik van onze verkoopbemiddeling. De boot blijft uw eigendom, maar wij nemen het verkoopproces geheel uit handen. U profiteert van maximale exposure en kunt rekenen op een snelle en goede verkoop.


Ligplek in onze verkoophaven

Bij E-VC verkoopbemiddeling komt uw boot in onze verkoophaven te liggen, tussen meerdere elektrische sloepen, boten en visboten. Zo komt uw boot onder de aandacht van een groot aantal potentiële kopers die wij deskundig kunnen informeren en adviseren. Het transport naar en van de haven kunnen wij (tegen vergoeding) voor u regelen.


Verkoopklaar maken

Bij binnenkomst zullen wij uw boot controleren en inspecteren. Mocht er sprake zijn van schade, dan geven wij u reparatieadvies en een offerte voor het herstel. U heeft zelf de keus om dit te laten uitvoeren. Verder controleren wij aan de hand van de door u aangeleverde inventarislijst of alles aanwezig is. Deze inventarislijst gebruiken we ook voor het verkoopcontract.


Professionele foto/filmreportage

Inbegrepen bij E-VC verkoopbemiddeling is een kosteloze foto- en filmreportage. Deze bestaat uit hoge kwaliteit verkoopfoto’s en een video van de boot tijdens een proefvaart. Deze brengen wij onder de aandacht van een groot publiek, o.a. via ons Youtube kanaal en onze Social Media.


E-VC OK Keurmerk

Als extra verkoopmiddel kunt u kiezen voor het EV-C OK keurmerk. Tijdens deze ‘water APK’ wordt het volledige elektrische systeem nagekeken, worden de accu’s en motor gecontroleerd en een uitgebreide proefvaart gemaakt. Voldoet alles aan de gestelde eisen, dan ontvangt de boot een E-VC OK keurmerk. Dit geeft de koper 3 maanden garantie* bij aankoop van een tweedehands boot. Dit biedt de potentiële koper extra zekerheid en bevordert de verkoop.


Kosten

Bij E-VC verkoopbemiddeling ligt uw boot de eerste 2 maanden gratis in onze haven. Na deze periode bedraagt het liggeld € 12,50 per strekkende meter en €5,- voor de elektriciteit per maand. Voor de verkoopbemiddeling berekenen wij 5% bemiddelingskosten (excl. BTW) met een minimumbedrag van € 500,-.


*3 maanden of 100 draaiuren, boten voor de verhuur zijn uitgesloten.

onze verkoopkanalen

Moderne website e-vc

onze website

Uw boot wordt te koop aangeboden op onze website E-VC.nl.
Social media E-VC

Social media

Wij plaatsen een advertentie in diverse  verkoopchannels en groepen van Social Media, zoals Facebook en Instagram.
Elektrisch varen verkoop platformen

gespecialiseerde verkoopplatformen

Wij plaatsen een advertentie op verkoopplatforms en websites, zoals Marktplaats, Botentekoop, en vele andere.
Elektrisch varen nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Uw boot wordt onder de aandacht gebracht in nieuwsbrieven van verschillende bedrijven.
Moderne verkoophaven voor elektrische boten

Moderne verkoophaven

Uw boot ligt in onze moderne verkoophaven. Hier is altijd iemand aanwezig. Bezichtigingen zijn op afspraak en ook in de avond en weekenden mogelijk.
Promotie van uw elektrische boot op beurzen

beurzen

Uw boot wordt gepromoot op beurzen d.m.v. een slider op scherm. Wilt u de boot mee naar de beurs, dan zijn daar ook mogelijkheden voor.

Social media pakket €50

Uw wilt niet uw boot in bemiddeling geven bij E-VC, maar wel graag ondersteuning bij verkoop? Met ons Social Media Pakket haalt u meer bereik uit uw advertenties.

  • E-VC maakt een advertentie in verkoop template
  • Ad wordt op E-VC website geplaatst
  • Ad wordt via nieuwsbrief / Instagram / Facebook en alle gerelateerde watersportforums verspreid
  • Ad wordt geplaatst op website van e-trademarket  / nieuwsbrief / Instagram /  Facebook
  • Ad wordt genoemd in nieuwsbrief van EBBM


EXTRA optie + €25:

  • Mogelijkheid om boot te brengen bij Proefvaardagen van E-VC.
  • Foto’s of video kan worden getoond op scherm op Watersport / Hengelsport gerelateerd beurzen. Informatie wordt verstrekt dmv flyers en mondelinge toelichting.
E-VC OKE keurmerk

E-VC ok - laat uw boot keuren

Tweedehands boot te koop? Laat de boot keuren!

Wilt u een tweedehands boot kopen? Met een keuring krijgt u extra zekerheid. Wij kunnen de boot door een erkend specialist op een flink aantal punten laten keuren. U ontvangt hiervan een technisch rapport en garantie van de desbetreffende specialist. Zo bent u zeker van wat u koopt!


Wilt u een boot verkopen? Ook dan is het een goed idee om de boot te laten keuren. Dit geeft de potentiële koper vertrouwen, waardoor hij eerder een koop zal sluiten. Mochten er items missen in het elektrische systeem, zoals bijv. een goede walstroomaansluiting, of zijn er reparaties nodig? Wij leveren alles op het gebied van elektrisch varen en kunnen vrijwel alle technische reparaties uitvoeren!


Neem contact op voor meer info

Onderhoudsdiensten

Afleverklaar maken

€ 100

Eenmalig

  • Boot wassen
  • Dek wassen
  • Interieur schoonmaken

Antifouling op bestaande laag

€ 300

Vanaf

  • € 300 tot 5 mtr
  • € 325 5 - 6 mtr
  • € 375 6 - 7 mtr

Poetsen en in de was zetten

€ 90
Eenmalig
  • Romp wassen
  • Droog maken
  • In de was zetten

Boot spinvrij maken

€ 15
Per keer
  • Boot wordt ontdaan van spinnen en spinnenwebben
  • 1x p/mnd of 1x p/wk

Werkzaamheden op offerte basis

  • REINIGEN DEKTENT

Reinigen en impregneren van de dektent. Afhankelijk van afmetingen en de mogelijkheden ontvangt u een offerte.


  • TENT REPARATIE

De mogelijkheden van de reparatie worden besproken en u ontvangt van ons een offerte


  • POLYESTER REPARATIE

Bij schade aan het polyester werk nemen we het werk op en bekijken we de mogelijkheden voor reparatie. Daarna ontvangt u een offerte voor de werkzaamheden.


  • REPARATIES AAN IJZER EN STAALWERK

Werkzaamheden worden doorgesproken en de mogelijkheden bekeken. Aan de hand daarvan ontvangt u een offerte voor de werkzaamheden.

  • AANPASSINGEN ELEKTRISCHE SYSTEEM

Aanpassingen aan het elektrische systeem. Wensen en mogelijkheden worden doorgenomen. U ontvangt van ons een gespecificeerde offerte.


  • VERVANGING ACCUPAKKET

Uw accupakket aan vervanging toe? Wij kunnen vrijwel ieder type en merk accu tegen concurrerende prijzen leveren en installeren.


  • BOOT TRANSPORT

Wij kunnen uw boot ophalen en brengen op iedere gewenste locatie. Prijs is afhankelijk van grootte, gewicht en afstand. Vraag eens naar de mogelijkheden.


  • ONDERHOUD ACCU'S

Niveaus controleren en eventueel bijvullen waar nodig. Kan periodiek of eenmalig wanneer de boot bij ons binnenkomt of maandelijks

Meer vragen? Neem contact op

arrow_drop_up arrow_drop_down