Eagle boats classic 570 aluminium elektrische sloep

ELEKTRISCH VAREN CENTRUM

- Elektrische sloepen en visboten

- Nieuw en tweedehands

- Experts in elektrisch varen!

Bent u op zoek naar een elektrische boot, sloep, visboot of wilt u uw boot verkopen? In het Friese watersportcentrum Heeg vindt u de moderne verkoophaven van het Elektrisch Varen Centrum. Hier kunt u nieuwe en tweedehands boten bezichtigen, proberen en - als het een match is - kopen.

Als expert op gebied van elektrisch varen kunnen we u uitstekend adviseren en bieden we technische ondersteuning. Maar het belangrijkst is om de boot zelf te ervaren. Vanuit het E-VC vaart u zo de Friese wateren op. Maak een proefvaart over het open Heegermeer of ontdek de vaartjes rondom Heeg. 

Bekijk ons aanbod nieuwe sloepen en tweedehands boten online en kom gerust langs voor een bezichtiging!

in het Elektrisch Varen Centrum vindt u:

Nieuwe boten

Wij zijn specialist in elektrisch varen en bieden dan ook een divers aanbod nieuwe boten en sloepen met elektrische aandrijving. Zo zijn wij o.a. dealer van de ZuidWesterSloep, Pettersloep en de sloepen en tenders van Eagle Boats. Ook hebben wij geregeld visboten en sloepen met buitenboord- of dieselmotor in onze verkoophaven.

Bekijk ons actuele aanbod online en kom gerust langs voor meer informatie of een proefvaart!

Tweedehands boten

Wilt u een elektrische boot of sloep kopen? Er zijn veel tweedehands boten te koop, waarmee u voordelig kunt genieten van elektrisch varen. In onze verkoophaven vindt u verschillende soorten gebruikte sloepen en boten. Ook hebben wij vaak tweedehands visboten te koop. U vindt ons actuele aanbod online. In onze verkoophaven geven wij u graag meer informatie of advies. Tijdens een proefvaart kunt u de boot zelf ervaren!

Bootbemiddeling

Wilt u uw elektrische boot, sloep of visboot verkopen? Wij nemen u al het werk uit handen! Met de bootbemiddeling van E-VC ligt uw boot te koop in onze verkoophaven - en dus direct in het zicht van potentiële kopers. Als expert op het gebied van elektrisch varen kunnen wij geïnteresseerden bovendien uitstekend informeren en adviseren. Ook brengen wij uw boot onder de aandacht van ons uitgebreide netwerk via verschillende (social media) kanalen.

meer info over bootbemiddeling

E-VC OK Keurmerk

Met het E-VC OK keurmerk biedt u potentiële kopers van uw elektrische boot een stuk extra zekerheid. Tweedehands elektrische boten met dit keurmerk zijn namelijk geïnspecteerd op een goede werking van boot, motor en accupakket. Het E-VC OK Keurmerk biedt de nieuwe eigenaar de zekerheid van onbezorgd vaarplezier met een tweedehands elektrische boot. Wij laten de boot keuren door een onafhankelijk inspecteur. 

Waarom kopen bij het Elektrisch Varen Centrum?

Deskundig en persoonlijk advies

Door onze kennis van elektrisch varen kunnen wij u goed adviseren. Zo bent u verzekerd van vaarplezier met uw elektrische boot.

Afspraak is bij ons afspraak

Maken wij een afspraak, dan houden wij ons aan die afspraak!


Geen gedoe als we iets beloven dan doen we dat.

Je blijft op de hoogte van afbouw

Tijdens het klaarmaken van uw sloep of boot houden wij u met  foto's en filmpjes op de hoogte.

Zo kunt u de afbouw van uw boot goed volgen.

Service ook na de verkoop

Is er na de aflevering van de boot wat mis of heeft u vragen? Ook dan staan wij voor u klaar. Geen gedoe of gezeur, we lossen het op! Vaarplezier staat voorop.

Voordelen van E-VC bootbemiddeling

Uw elektrische boot verkopen via E-VC biedt veel voordelen.


Ten eerste heeft u zelf geen omkijken naar het hele proces. U hoeft geen foto’s te maken, advertenties op te stellen, mails te beantwoorden of bezichtigingen te plannen. Wij ontzorgen u geheel.


Ten tweede gaan we professioneel te werk, zodat uw elektrische boot snel en goed kan worden verkocht. Wij maken gratis een kwalitatieve fotoreportage, inclusief filmpje van uw varende boot. Deze brengen wij onder de aandacht van ons uitgebreide netwerk.


Ten slotte ligt uw boot 2 maanden gratis in onze moderne verkoophaven. Het E-VC is dé locatie voor uw doelgroep, zodat de kans op verkoop groter is dan bij een niet-gespecialiseerde bootbemiddelaar. Ten slotte kunt u rekenen op een grote verkoopexpertise.


De medewerkers van het E-VC hebben veel kennis van elektrisch varen en geven daarom uitstekend advies aan potentiële kopers. En, om ze helemaal te overtuigen, is het mogelijk om met uw boot het water op te gaan voor een proefvaart. Kortom: met bootbemiddeling door E-VC is de kans op verkoop het grootst!

arrow_drop_up arrow_drop_down