bootfinanciering

boot financieren tegen een gunstig tarief

U heeft uw droomboot gevonden, maar de financiering schiet tekort? Bij ons kunt u gebruik maken van een financieringsplan. Voor deze persoonlijke bootfinanciering werken we samen met Royaallease. Gebruik onderstaande tool om snel en geheel vrijblijvend het maandbedrag te berekenen voor de financiering van uw boot!

                                       

Veel gesteld vragen financiering

Hoe gaat het in zijn werk?

Je vraagt bij Royaal Lease een offerte aan op basis van jouw wensen. U ontvangt een offerte van Royaal Lease met alle kosten erop vermeld. Na goedkeuring betaal je het deel wat je zelf wilt betalen aan de E-VC en het andere deel wordt betaald door de financier. Nu krijg je de boot geleverd. De overeenkomst voor de financiering loopt via de financier en heeft E-VC niets meer mee te maken daar bent u zelf verantwoordelijk voor.

Kost het extra geld?

De boot kost in initiƫle aanschaf niet meer. Het geld lenen kost wel geld. Hoeveel zal in de offerte die je ontvangt van Royaal lease duidelijk worden, dat hangt af van de rente op dat moment, financiƫle situatie en geleende bedrag.

Kan ik ook zakelijk leasen?

Ja je kunt ook zakelijk leasen. Klik rechts bovenaan in de calculator op zakelijk aanvragen voor een zakelijke offerte op maat.

Wat als ik de financiering niet meer kan betalen?

Op het moment dat u de financiering niet meer kunt betalen zult u afspraken moeten maken met de financieringspartij. De boot verkopen en de opbrengst gebruiken om de financiering te betalen kan een optie zijn. Ook dan helpen wij u als E-VC natuurlijk graag om dat op te lossen.

                                   

arrow_drop_up arrow_drop_down