Elektrisch varen voor iedereen

over ons

elektrisch varen centrum

boot kopen bij de expert; daar vaart u wel bij!

Steeds meer mensen ontdekken het plezier van elektrisch varen. Daarmee groeit ook de vraag naar elektrische boten én technische expertise op dit gebied. Dat is precies waar wij, André Kuijt en Bodil van Roeden, op inspringen met het Elektrisch Varen Centrum. Met het E-VC bieden we een gespecialiseerde verkoophaven voor nieuwe en tweedehands boten die wij met kennis van zaken te koop aanbieden en onderhouden.


E-VC: Gespecialiseerde verkoophaven

Het E-VC is daarmee dé plek voor het kopen of verkopen van uw (elektrische) boot. We zijn dealer van nieuwe elektrische sloepen en hebben een wisselend aanbod tweedehands sloepen, boten en visboten op voorraad. Ook gaan wij in opdracht op zoek naar de juiste boot voor klanten. In onze verkoophaven in het Friese Heeg is ons actuele aanbod te bezichtigen. Dankzij de ligging van het E-VC kan er een prachtige proefvaart gemaakt worden over diverse soorten vaarwater: van het open water van het Heegermeer tot de kleine slootjes en vaartjes rondom Heeg.


E-VC: Uw elektrisch varen expert

Als expert in elektrisch varen bieden wij uitstekend advies bij het kopen of verkopen van uw boot. Daarnaast verzorgen wij onderhoud, reparatie en de in- of ombouw van elektrische installaties. Tweedehands boten kunnen wij op verzoek van extra's voorzien, zoals een accupakket of fishfinder. Ook hebben wij het E-VC OK keurmerk ontwikkeld als extra service bij de aankoop van tweedehands elektrische boten. Voor deze ‘water-APK’ wordt de boot door erkende specialisten op een flink aantal punten gecontroleerd. Zo biedt u als verkoper extra garantie, en bent u als koper verzekerd van jarenlang vaarplezier. 


Bent u op zoek naar een boot, wilt u uw boot door ons laten verkopen of zoekt u technische ondersteuning?

Dan zien wij u graag bij het Elektrisch Varen Centrum in Heeg!

de mensen achter e-vc

Andre Kuijt

Andre Kuijt

"Ik ben opgegroeid met watersport. Ruim 15 jaar geleden kreeg ik interesse in elektrisch varen. In die tijd werkte ik als hoofd machinist aan boord van zeeschepen en begon in mijn vrije tijd sloepen om te bouwen naar elektrisch varen. Dan kocht ik een casco of een boot met kapotte motor en installeerde hier een elektrische motor in. In 2009 startte ik mijn eigen bedrijf AK Maritime Service, waarbij ik vooral technische dienstverlening voor bedrijven deed. In de loop der tijd ging ik steeds meer boten ombouwen naar elektrisch varen. Toen daar de laatste jaren ook steeds meer bootverkoop  bij kwam, maar ik niet altijd op de zaak aanwezig kon zijn, ging ik op zoek naar een oplossing voor de verkoop van de boten. Via mijn werk voor het Elektrisch Varen Magazine kwam ik in contact met Bodil. Na een aantal gesprekken hebben wij samen het Elektrisch Varen Centrum opgestart.


Ik houd me met name bezig met de technische kant van de boten en het bijhouden van de website. Ook help ik bij de verkoop en aflevering."

e-mail: andre@e-vc.nl

telefoon: 0620034406

Bodil van roeden

"Sinds 2009 woon ik aan het water in het mooie watersportdorp Heeg. Ik beheer een webshop in elektrische buitenboord motoren & toebehoren en adviseer mensen bij o.a. de keuze van elektromotor, accupakket en acculader. Ik groeide zo langzaam richting de watersport. Het is een andere wereld op het water, de hele beleving is een ontspanning voor jong en oud. En dat maakt het zo leuk om met de watersport bezig te zijn!


André en ik zijn het Elektrisch Varen Centrum begonnen omdat er weinig specialisten zijn op het gebied van elektrisch varen met echte technische kennis. Het E-VC onderscheidt zich bovendien omdat wij niet alleen advies geven en in opdracht boten voor klanten zoeken; ook bouwen wij elektrische installatie in en om én voeren wij reparaties uit.


Steeds meer mensen willen elektrisch varen en hierin adviseren is een ding wat E-VC juist zo goed kan. André en ik vullen elkaar aan en dat werkt uitstekend. Ik onderhoud Social Media, verzorg de bezichtigingen en proefvaarten met klanten.e-mail: bodil@e-vc.nl

telefoon: 0683083471

bezoek ons hier!

- graag eerst contact opnemen, om teleurstelling te voorkomen -

arrow_drop_up arrow_drop_down