E-VC Boats

Nieuw

Duurzaam

Klassiek

Futuristisch

De E-VC Boats Line bestaat uit oude degelijkheid en nieuwe energie. Door meerdere invloeden is dit de meest veelzijdige botenlijn in de elektrische markt. Van Low budget tot High End ligt elektrisch varen voor iedereen binnen handbereik.De kracht van E-VC Boats

Ervaring, veelzijdigheid en kwaliteit. Doordat alle E-VC Boats binnenhuis worden ontworpen en gebouwd is de kwaliteitscontrole maximaal. 

Samen met gekozen leveranciers vormen wij een klein team die allemaal dezelfde filosofie hebben binnen elektrisch varen:

Het verduurzamen van de watersport in Nederland met de nieuwste technieken van de hoogste kwaliteit. 


Materiaal gebruik

E-VC maakt gebruik van de duurzame materialen die de kwaliteit garandeert van onze producten.

De boten worden gebouwd van zeewaardig aluminium wat een licht gewicht materiaal is goed tegen corrosie en 100% recyclebaar is.

Het Flexiteak wat wordt gebruikt is het nieuwste binnen de markt wat 100% recyclebaar is en niet zo warm wordt als gewoon teak of vergelijkbare synthetische materialen.


ELEKTRISCHE MOTOREN VAN COMBI OUTBOARD

Met de elektrische motoren van Combi vaar je geruisloos door het water. De Combi E-Thruster is te verkrijgen als POD en als outboard motor en kenmerkt zich door zijn robuustheid, strakke vormgeving en bedrijfszekerheid. Deze motor is beschikbaar van 1,5 tot 3,5 kW. Voor de grotere elektrische sloepen is er de keuze voor inboard motoren. Deze electro motoren zijn beschikbaar van 5 tot 50kW. Ook hybride motoren zijn beschikbaar in vele varianten en vermogens. 

Deze elektro motoren worden binnenhuis gebouwd waardoor de kwaliteitscontrole op dit product maximaal is. 


Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW.

Door de gevolgen van corona en fluctuerende prijzen van leveranciers kunnen de uiteindelijke prijs verschillen.

E-VC bOats

€ 15.000,-

Easy 520

De EASY budget 520 elektrische sloep heeft een klassieke lijn met een strakke afwerking. Door het gebruik van een helmstok blijft er binnen in de aluminium sloep genoeg ruimte voor een comfortabele zit voor 6 personen. Met een vaste 1.5 kW saildrive, een cruisesnelheid van ±7 km/h en rompsnelheid van ±9 km/h is het een elektrische sloep binnen handbereik.


Voor meer informatie klik op de onderstaande button

€ 24.000,-

Jol 580

De Jol 580 is een klassieke sloep die in een nieuw jasje is gestopt. Door het gebruik van een helmstok blijft er binnen in de aluminium sloep genoeg ruimte voor een comfortabele zit voor 8 personen. Met een vaste 2.5kW saildrive, een cruisesnelheid van ±7 km/h en een rompsnelheid van ±10 km/h is het een duurzame klassieker op het water.


Voor meer informatie klik op de onderstaande button

€ 28.000,-

jol 650

De Jol 580 is een klassieke sloep die in een nieuw jasje is gestopt. Door het gebruik van een helmstok blijft er binnen in de aluminium sloep genoeg ruimte voor een comfortabele zit voor 10 personen. Met een vaste 3.5kW saildrive, een cruisesnelheid van ±7 km/h en een rompsnelheid van ±11 km/h is het een duurzame klassieker op het water.


Voor meer informatie klik op de onderstaande button

€ 29.500,-

Futo 585

De FUTO 585 is een nieuwe sloep met een futuristische uitstraling. De sloep is ontworpen voor maximaal zitcomfort en gebruiksvriendelijkheid. In de aluminium sloep is ruimte voor 8 personen.

Met een 2.5 kW SPOD, een cruisesnelheid van ±7 km/h en een rompsnelheid van ±10 km/h is het een nieuwe frisse wind die waait over het water.


Voor meer informatie klik op de onderstaande button

KOM LANGS EN MAAK EEN PROEFVAART