trailers

een geschikte trailer voor uw elektrische sloep

Voor het vervoeren van uw sloep over de weg is een trailer nodig. Wij bieden trailers aan die overal inzetbaar zijn en die van alle gemakken voorzien kunnen worden. Denk aan kanteltrailers, elektrische lieren en LED systemen.


 Welke trailer kiezen

Trailers zijn er in veel verschillende soorten en maten. Om een goede trailer keuze te maken is het belangrijk om te weten op welke manier de trailer wordt gebruikt en wat voor boot hierop komt te staan.


Factoren trailer keuze

Er zijn vele factoren te bedenken voor de juiste trailer keuze. De belangrijkste 3 zijn:

1. Gewicht van de boot

Het gewicht van de boot is het belangrijkste gegeven wat nodig is voor de keuze van uw trailer. Trailers worden gespecificeerd in gewichtsklassen. Het maximale gewicht wat bij een trailer wordt gegeven is het gewicht van de boot en trailer samen. Dus als u een trailer met een draagvermogen van 1500 kg heeft en uw trailer zelf weegt 300 kg dan mag uw boot maximaal 1200 kg wegen tijdens vervoer.


2. Type gebruik van de trailer

Op welke manier wordt de trailer gebruikt. Wordt de trailer intensief gebruikt en wordt de boot vaak in en uit het water gehaald. Dan is een kanteltrailer handig. Of wordt de trailer alleen gebruikt voor winterstalling en kleine afstanden, dan is een vaste trailer geschikter. Met andere woorden, hoe meer de trailer wordt gebruikt des te verstandiger het is om een hogere kwaliteit trailer aan te schaffen die meer mogelijkheden bied. 


3. Het gebruiken van de trailer

Op welke manier gebruikt u de trailer en wat is er extra nodig om het zo passend mogelijk te maken voor uw type gebruik. Wanneer u bijvoorbeeld vaak uw boot te water laat met een kanteltrailer, dan is het verstandig om een goed rollen en centreer systeem op uw trailer te hebben. Ook kan het dan handzamer zijn om in plaats van een handlier een elektrische lier te instaleren voor het eruit trekken van de boot.


Wat kunt u van ons verwachten

Wij helpen u bij het zoeken naar een trailer die past bij uw gebruik en uw budget

Trailers

Algemeen

Wij bieden trailers aan die passen bij uw gebruik. 

Door de samenwerking met POLTRAIL kunnen wij een breed scala aan trailers aanbieden die variĆ«ren in gebruik en prijs. Ook kunt u bij ons terecht voor occasions en onderhoud van trailers. Hierdoor vindt u makkelijk en snel een trailer bij ons die bij uw boot en gebruik past. 

pega

PEGA boottrailers staat garant voor vele jaren rijplezier. Met een degelijk basisconcept en een sterk chassis is PEGA een trailerbouwer van hoge kwaliteit en met een ruim aanbod aan boottrailers vindt u hier altijd een geschikte trailer voor u.

kalf

Kalf Trailers bestaan uit 2 lijnen. De basic en de luxe  lijn. Beide zijn uit te breiden, zodat een Kalf trailer geschikt is voor uw boot. Met een hoge kwaliteit staat Kalf garant voor duurzaamheid en zekerheid.

Marlin

Marlin trailers staan bekend om hen goede prijs/kwaliteit verhouding. Voor een degelijke prijs vindt u hier een trailer geschikt voor uw boot.

Custom

Heeft u specifieke eisen aan een trailer of wilt u een trailer laten ontwerpen en bouwen die helemaal bij uw boot past? Dit kan bij ons. In samenwerking met POLTRAIL kunnen wij uw one-off trailer bouwen. 

HEEFT U EEN VRAAG? WIJ BEANTWOORDEN DEZE GRAAG