Eagle boats classic lijn aluminium sloepen

Eagle Boats

duurzaam en elegant

De Eagle Boats modellen zijn speciaal ontworpen voor elektrisch varen. De elektrische sloepen van Eagle Boats zijn ontworpen door Flamme yachtdesign.

Vanwege het doordachte ontwerp is het eind resultaat een professionele, duurzame en gebruiksvriendelijke elektrische sloep.


De kracht van EAGLE BOATS

Dit oerdegelijk Nederlands product komt tot stand door de samenwerking van de ontwerper, bouwer en leveranciers. Door de goede looks, hoogwaardige kwaliteit en details zijn deze sloepen geschikt voor lange tochten met vrienden en familie. Een Eagle Boat zal op het water nooit misstaan. 


EAGLE BOATS kiest voor aluminium

Aluminium is het meest duurzame en gebruiksvriendelijke materiaal beschikbaar voor de watersport. Door de goede weerstand tegen corrosie is het materiaal onderhoudsarm. Het lichte gewicht maakt het ideaal voor het gebruik in elektrische sloepen en doordat aluminium 100% recyclebaar is dit het meest ecologisch verantwoorde materiaal te gebruiken in de watersport.


Elektrische Motoren van Combi Outboard

Met de elektrische motoren van Combi vaar je geruisloos door het water. De Combi E-Thruster is te verkrijgen als POD en als outboard motor en kenmerkt zich door zijn robuustheid, strakke vormgeving en bedrijfszekerheid. Deze motor is beschikbaar van 1,5 tot 3,5 kW. Voor de grotere elektrische sloepen is er de keuze voor inboard motoren. Deze electro motoren zijn beschikbaar van 5 tot 50kW. Ook hybride motoren zijn beschikbaar in vele varianten en vermogens. 


Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW.

Door de gevolgen van corona en fluctuerende prijzen van leveranciers kunnen de uiteindelijke prijs verschillen.


eagle boats classic line

eagle boats classic 550 aluminium sloep
€35.100,-

Eagle boats 550 classic

De Classic 550 elektrische sloep heeft een klassieke lijn met een overnaadse romp. Door de slanke stuurconsole heeft de kuip een volledige rondzit met ruime comfortabele zitplaatsen voor 6 personen.

Met een standaard 1.5 kW SPOD, een cruisesnelheid van ±7 km/h en rompsnelheid van ±10 km/h is het duurzaam en stijlvol varen in deze Eagle 550.


Voor meer informatie klik op de onderstaande button

Eagle classic 551 elektrisch sloep | Elektrisch Varen Centrum
€35.700,-

Eagle boats 551 classic

De Classic 551 elektrische sloep is het zusje van de Classic 550. Ook deze sloep heeft een klassieke lijn met een overnaadse romp. Anders is de halve rondzit waardoor er meer ruimte is rond de stuurconsole. De Classic 551 is geschikt tot 6 personen.

Met een standaard 1.5 kW SPOD, een cruisesnelheid van ±7 km/h en rompsnelheid van ±10 km/h is het duurzaam en stijlvol varen in deze Eagle 551.


Voor meer informatie klik op de onderstaande button

eagle classic 570 aluminiun sloep | elektrisch varen centrum
€ 43.500,-

Eagle boats 570 classic

De Classic 570 elektrische sloep is de grotere zus van de Classic 550 en heeft een klassieke lijn met een overnaadse romp. Met een slanke stuurconsole en halve rondzit is er genoeg ruimte in de sloep voor 6 personen. Door meer lengte en breedte dan de Classic 550 is de Classic 570 een upgrade in comfort.

Met een standaard 3.5 kW SPOD, een cruisesnelheid van ±7 km/h en rompsnelheid van ±12 km/h is het duurzaam en stijlvol varen in deze Eagle 570.


Voor meer informatie klik op de onderstaande button

eagle classic 700 | Aluminium sloep elektrisch aangedreven
€ 49.600,-

Eagle boats 700 classic

De Classic 700 elektrische sloep heeft een klassieke lijn met een overnaadse romp. Met een slanke stuurconsole en halve rondzit is er genoeg ruimte in de sloep voor 8 personen.

De Classic 700 is ook te verkrijgen in een cabin variant die start vanaf 89.500,-

Met een standaard 6kW inboard motor, een cruisesnelheid van ±8 km/h en rompsnelheid van ±13 km/h is het duurzaam en stijlvol varen in deze Eagle 700.


Voor meer informatie klik op de onderstaande button

eagle classic 999 | aluminium elektrische sloep | Elektrisch varen centrum
€ 51.450,-

Eagle boats 720 classic

De Classic 720 elektrische sloep heeft een klassieke lijn met een overnaadse romp. Dit is een serieuze aluminium sloep die perfect is om een dagje mee te varen met familie of vrienden. Geschikt voor 12 personen is er in deze elektrische sloep meer dan genoeg ruimte. Standaard is de sloep uitgerust met een 6 kW inboard motor en dit geeft de sloep een cruisesnelheid van ± 8km/h en een rompsnelheid van ± 13km/h.


Voor meer informatie klik op de onderstaande button

Eagle boats tender line

Tender 525 Eagle boats | Elektrisch Varen Centrum
€ 29.600,-

Tender 525

De Eagle Tender 525 is een nieuw ontwerp elektrische tender. De klassieke overnaadse romp is vervangen door een romp met een strakke lijn. 

Met een slank stuurconsole, halve rondzit en zonnedek is dit een hele comfortabele boot met de stoere looks van een tender die geschikt is voor 6 personen.

Uitgevoerd met een 1.5 kW SPOD wordt er gevaren met een cruisesnelheid van ±7 km/h en rompsnelheid van ±10 km/h.


Voor meer informatie klik op de onderstaande button

Eagle boats aluminium tender elektrisch aangedreven
€ 54.500,-

Tender 680

De Eagle Tender 680 is de nieuwe en grotere zus van de Tender 525. De Tender 680 heeft een strakke lijn met een stoere tender uitstraling. 

Met een slank stuurconsole, halve rondzit en zonnedek is dit een hele comfortabele boot met de stoere looks van een tender die geschikt is voor 8 personen.

Uitgevoerd met een 3.5 kW SPOD wordt er gevaren met een cruisesnelheid van ±8 km/h en rompsnelheid van ±12 km/h.


Voor meer informatie klik op de onderstaande button

Eagle Boats Aluminium elektrisch aangedreven sloepen en tenders

Kom langs en maak een proefvaart