Eagle boats classic lijn aluminium sloepen

Eagle Boats

duurzaam en elegant

Alle EAGLE BOATS modellen worden vooraf in detail ontworpen. Prototypes geven verder inzicht in hoeverre de gewenste vaareigenschappen worden behaald. Resultaat: Professioneel, doordacht en praktisch. Designed by Flamme yachtdesign.


De kracht van EAGLE BOATS

Zit in de samenwerking van ontwerpers, botenbouwers en leveranciers met jarenlange ervaring in het gebruik van hoogwaardige producten. Dit zie je terug in het resultaat. EAGLE BOATS wordt veelal gebruikt in de verhuur, dat toont de robuustheid en kwaliteit van bouwwijze en de materialen.


EAGLE BOATS kiest voor aluminium

Het is 3 keer zo licht dan staal en is een robuust, roestvrij metaal met vele eigenschappen die het ideaal maakt voor op het water. Kwalitatief het beste materiaal voor boten die veel gebruikt worden. Aluminium heeft een goede weerstand tegen corrosie, er vormt zich van nature een beschermende oxidelaag. Aluminium kan goede bewerkt worden en ziet er onbehandeld mooi uit. Aluminium is 100% recyclebaar en daarmee het meest duurzame materiaal voor de bouw van boten.


Elektrische Motoren van Combi Outboard

Met elektrische motoren van Combi vaar je geruisloos door het water. De Combi E-Thruster kenmerkt zich door zijn robuustheid, strakke vormgeving en bedrijfszekerheid. De Combi E-Thruster is een 1,5 tot 3,5 kW outboard / pod motor ook kunnen verschillende modellen worden uitgerust met vloeistof gekoelde electro motoren van 5 t/m 50kW. De Combi motoren zoals de inboard / hybride motoren zijn ontwikkeld voor langdurig gebruik en hebben een hoog rendement.


Dutch Quality Standaards

Zowel het ontwerp, de casco bouw als de afbouw van EAGLE BOATS wordt hier in Nederland verzorgt door erkende bedrijven met de hoogste kwaliteit als standaard. En daar houden wij van!

onze eagle boats

Classic lijn

eagle boats classic 550 aluminium sloep
€32.610,-

Eagle boats 550 classic

De EAGLE BOATS Classic sloep heeft klassieke lijnen en een overnaadse romp. Door de slanke stuurconsole heeft de kuip een volledige rondzit met ruime zitplaatsen. De styling en doordachte indeling zorgt voor een praktische sloep in een mooie verpakking.

Eagle classic 551 elektrisch sloep | Elektrisch Varen Centrum
€33.250,-

Eagle boats 551 classic

De Eagle Classic 551 aluminium sloep is het zusje van de Classic 550 Ook deze sloep heeft klassieke lijnen en een overnaadse romp. Anders dan de Classic 550 heeft deze sloep een halve rondzit met meer ruimte ronde de stuurconsole. De styling en doorgedachte indeling zorgen voor een praktische sloep in een mooie verpakking. Elektrisch varen in deze aluminium sloep is kiezen voor Duurzaam & Stijlvol varen.

eagle classic 570 aluminiun sloep | elektrisch varen centrum
€ 36.250,-

Eagle boats 570 classic

De EAGLE BOATS 570 sloep heeft net als de 550 klassieke lijnen en een overnaadse romp. Deze sloep is geschikt voor 6 personen, heeft een 3,5 kW SPOD aandrijving en behaalt een rompsnelheid van 10 km p/u.


Het basispakket van deze vaarklare aluminium tendersloep, EAGLE Classic 570, is behoorlijk compleet. Je vaart er zo mee weg! 

eagle classic 700 | Aluminium sloep elektrisch aangedreven
€ 48.400,-

Eagle boats 700 classic

De Eagle Classic 700 aluminium sloep heeft klassieke lijnen en een overnaadse romp. Door de slanke stuurconsole heeft de kuip veel ruimte en is van alle gemakken voorzien. In de sloep zit een halve rondzit met ruime zitplaatsen en een tafel. De styling en doorgedachte indeling zorgen voor een praktische sloep in een mooie verpakking. Elektrisch varen in deze aluminium sloep is kiezen voor Duurzaam & Stijlvol varen.

Classic 720 eagle boats | Elektrisch aangedreven aluminium sloep
€ 48.400,-

Eagle boats 720 classic

De EAGLE Classic 720 is een hele serieuze aluminium tendersloep met klassieke lijnen. Een dagje varen met het gezin, vrienden of lekker

een weekendje weg. Het kan met deze robuuste ruime, aluminium sloep In de zakelijke markt is deze sloep populair voor verhuur tot 12 personen. Deze Tendersloep is verkrijgbaar met maar liefst 3 verschillende aandrijfmogelijkheden Stuurbare POD, Hybride of Inboard.

Eagle classic 999 | Aluminium Sloep | Elektrisch Varen Centrum
€ op aanvraag

Eagle boats 999 classic

De EAGLE Classic 999 is een hele serieuze aluminium sloep met klassieke lijnen. Een dagje varen met meerdere gezinnen, vrienden of lekker een weekendje weg. Het kan met deze robuuste ruime, aluminium sloep In de zakelijke markt is deze sloep populair voor de passagiersvaart en is gekeurd t/m 45 personen. Deze sloep is voorzien van een schroefaslijn en daardoor geschikt voor zowel Hybride als full Electric Inboard.

Tender lijn

Tender 525 Eagle boats | Elektrisch Varen Centrum
v.a. € 23.595,-

Tender 525

De Eagle tender 525 een nieuw ontworpen tender met strakke lijnen. Standaard voorzien van vele extra's zoals navigatieverlichting, stootrand, kussenset, RVS vlaggenstok en buisrailing. De tender is voorzien van een 1,5 kw elektrische motor in een bun van Combi. De boot heeft een ruime rondzit en een comfortabel zonnedek. Achterop is het zwemplateau.
Eagle boats aluminium tender elektrisch aangedreven
v.a. € 37.449,-

Tender 680

De Eagle tender 680 een nieuw ontworpen tender met strakke lijnen. Standaard voorzien van vele extra's zoals navigatieverlichting, stootrand, kussenset, RVS vlaggenstok en buisrailing. De tender is voorzien van een 3,5kw elektro motor van Combi. De boot heeft een ruime rondzit en een comfortabel zonnedek. Achterop is het zwemplateau geïntegreerd. 

Robust lijn

Robust 550 | Eagle Boats | Elektrisch Varen Centrum
v.a. € 27.225,-

Robust 550

De EAGLE Robust 550 is een zeer ruime aluminium sloep met elektrische aandrijving. Deze robust lijn is in de ontwerpfase: designed to last. De vaarklare basisversie van de EAGLE Robust 550 kan 4-6 uur varen. Het basispakket van de vaarklare mo- dellen zijn behoorlijk compleet uitgerust. Je vaart er zo mee weg. Opties en accessoires maken deze boot tot een zeer volwaardige boot.
Robust 700 | Eagle Boats | Elektrisch Varen Centrum
v.a. € 42.995,-

Robust 700

De EAGLE Robust 700 is een zeer ruime aluminium sloep met elektrische aandrijving van 3,5 kW. Deze lijn is in de ontwerpfase: designed to last. De vaarklare basisversie van de EAGLE Robust 700 kan 4-6 uur varen. Het basispakket van de vaarklare modellen zijn behoorlijk compleet uitgerust. Je vaart er zo mee weg. Opties en accessoires maken deze boot tot een zeer volwaardige boot.

E-Force aluminium werkboot

E-Froce 600 eagle boats | Aluminium elektrisch aangedreven werkboot
v.a. € 42.350,-

E-Force 600

De E-Force is een elektrisch varende aluminium werkboot. De vraag naar elektrisch aangedreven werkboten is de laatste jaren sterk gestegen. Hierop heeft Eagle Boats special de E-Force modellen ontwikkeld. De eerste uit die range is de 600. Elektrische binnenboord aandrijving. Verschillende accupakketten. 

proefvaart plannen?

Eagle Boats Aluminium elektrisch aangedreven sloepen en tenders

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!
Logo rayaallease | Bootfinancieringen

één van DEZE BOTen FINANCIEREN? DAT IS MOGELIJK VIA ONZE PARTNER ROYAAL LEASE

U heeft uw droomboot gevonden, maar de financiering schiet tekort? Bij ons kunt u gebruik maken van een financieringsplan. Voor deze persoonlijke bootfinanciering werken we samen met Royaallease.
arrow_drop_up arrow_drop_down