Elektrisch varen centrum persbericht
23 augustus 2019 

Elektrisch varen centrum persbericht

Elektrisch varen centrum Persbericht:

Heeg 6 september 2019

E-VC Elektrisch Varen Centrum

Door een samenwerking van Bodil van Roeden (eTrademarket.com en EBBM) en André Kuijt (AK Maritime Service) is de E-VC Elektrisch Varen Centrum in Heeg ontstaan. Een plek waar je je 2de hands boot kan kopen en verkopen, maar ook nieuwe elektrisch aangedreven boten komen in het assortiment, in de toekomst kunt u er ook terecht voor visboten.

E-VC heeft een brede kennis op het gebied van elektrisch varen. Aan de hand van hun eigen E-VC keurmerk dat zij op aanvraag afgeven na een inspectie van boot / motor / accupakket, weet de potentiële klant dat zij nog jaren lang plezier kunnen beleven op het water. Het keurmerk staat voor een water APK met garantie.

Elektrisch varen wordt steeds populairder in Nederland, met het toenemen van de vraag naar elektrisch varen zal ook de vraag naar 2de hands elektrische boten toenemen. Wat er tot nu toe nog ontbrak was een centraal punt met alle kennis in huis betreffende het elektrisch varen en een divers aanbod in elektrisch aangedreven boten. E-VC gaat hierin voorzien. Potentiële klanten kunnen voelen ruiken en proefvaren op verschillende types vaarwater. Van groter water als het Heegermeer en de kleine slootjes en vaartjes rond Heeg.

Wij denken dat dit een enorme aanvulling gaat zijn voor mensen die nog aan het zoeken zijn en kijken of elektrisch varen wat voor hun is. Ze kunnen proberen, voelen en krijgen het juiste advies.

De eerste info kunt u vinden op de website (https://www.e-vc.nl) en ook het aanbod van boten kunt u daar direct bekijken.

E-VC Elektrisch Varen Centrum
Gouden Boaijum 13
8621 CV Heeg
Info@e-vc.nl

Over de schrijver
Reactie plaatsen