Sloepengame een leuk evenement op het water in een sloep
25 maart 2020 

Sloepengame een leuk evenement op het water in een sloep

Sloepengame een evenement op het water in een sloep. In een sloep ga je de strijd aan met vrienden, collega’s of familie. De sloepengame is een interactief uitje op het water.

Interactief uitje op het water in een sloep

Tijdens het varen met de sloep door creativiteit, vindingrijkheid en samenwerken de sloepengame zo goed mogelijk verschillende opdrachten vervullen. Je gaat op pad met een tablet en je zal op verschillende vlakken worden uitgedaagd. Je kunt punten halen door vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren. Door het spelelement in de sloepengame is er spanning van vertrek van de steiger tot terug komst aan de steiger. Dit is een perfecte manier om je vrienden, collega’s en of familie nog beter te leren kennen.

 

Sloepen game een spelletje op het water

Het spel is op de tablet te volgen, hoeveelste staan jullie, wat is het volgende punt, zijn er nog bonusvragen of berichten van andere teams. Die interactie en een heerlijk hapje en drankje zorgt ervoor dat je een heerlijk uitje hebt op het water.

Er is geen één sloepengame hetzelfde

Door onze ervaring en je wensen maken we een zo leuk en goed programma als mogelijk is. Het is op allerlei verschillende manier samen te stellen. We hebben ook veel contacten met verschillende locaties om de game af te sluiten met een BBQ of diner.

Kortom: Het leukste interactieve uitje op het water.

Hoelang duurt de Sloepengame – Omdat geen evenement hetzelfde is passen wij de tijdsduur van de Game aan aan uw programma. Wij adviseren een minimale tijd van 1,5 uur.

Hoeveelheid deelnemers – 20-2.000 deelnemers
De Game is bij uitstek geschikt voor grote groepen. Door de location based techniek en het gebruik van moderne communicatiemiddelen, kan GameControl altijd zien waar de teams zich bevinden.

Verschillende locaties – De SloepenGame is mogelijk op meer dan 10 locaties in Nederland. Staat uw gewenste locatie er niet bij? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Eten en drinken – GameEvents zal u graag een voorstel doen voor de invulling van de catering van uw evenement. Zelf al leuke locatie gevonden of starten vanaf uw eigen locatie? Ook dat kunnen we voor u regelen.

Kijk voor meer informatie of het boeken van een game op de website van Game Events

Over de schrijver
Reactie plaatsen